Skip to main content
  • “Met onze ervaren boomverzorgers zijn uw bomen bij ons in goede handen”

  • “Van onderhoud van waterpoel tot stroompje’”

  • “Zowel voor uw ecologisch maaibeleid maar ook voor strakke, fris gemaaide stroken”

Grond-, Groen- en Infrastructurele werkzaamheden

Of het nou gaat om de aanleg of het onderhoud van uw tuin, uw bedrijfsterrein of de openbare ruimte, met onze kennis, ervaring en machines zijn wij u graag van dienst. Van advisering rondom beplanting, tot de aanleg en het onderhoud, maar ook voor het leggen van bestrating of het snoeien van bomen. En dat met het meest moderne materieel. Onze opgeleide en ervaren mensen zijn u graag van dienst. Voor het aanvragen van een offerte of voor vragen, kunt u ons bereiken op het nummer 043-3641654.

Grondverzet:

Graafwerkzaamheden, het verplaatsen, aan- of afvoeren van grond. Onze gekwalificeerde medewerkers en onze krachtige machines zorgen ervoor. Werk dat zorgvuldig moet gebeuren, soms op een kleine oppervlakte en met zo weinig mogelijk overlast. Met ons professioneel en uitgebreid machinepark met zowel groot als klein materieel, is voor ons geen klus te groot of te klein. Ook kunt u onze graafmachines met gekwalificeerde machinist op projectbasis inhuren.

Openbare ruimte of Bedrijfsterrein:

Of het nu gaat om de aanleg en of het onderhoud van uw bedrijfsterrein of de openbare ruimte, wij kunnen u in de volledige breedte ontzorgen. Van de graafwerkzaamheden, de bestrating, advisering rondom beplanting, het maaien van groenstroken, de onkruidbestrijding, het bewateren van bomen of juist het snoeien, onze opgeleide en ervaren medewerkers nemen u het volledige pakket of een onderdeel daarvan graag uit handen. Tijdens een gesprek verdiepen wij ons in uw wensen en eisen en maken wij u graag een voorstel op maat.

Landschapsbeheer:

Naast particuliere tuinen en openbaar groen weten wij ook alles van de aanleg en het onderhoud van landschappen. Wij werken voor gemeenten, andere overheidsinstanties en natuurorganisaties. Ons brede dienstenpakket omvat alles voor een perfecte uitvoering en verzorging, zodat uw bezoekers kunnen genieten van het landschap. Hoe doen wij dat? Natuurlijk kunt u ons éénmalig of incidenteel inschakelen voor de aanleg en het onderhoud van een landschap. We werken dan op basis van nacalculatie of op offertebasis. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een grondigere aanpak met een onderhoudscontract. In dat geval bepaalt u de looptijd van het contract en wij zorgen ervoor dat uw landschap altijd mooi erbij ligt.

Boomverzorging:

Bomen maken een mooi en wezenlijk onderdeel uit van uw tuin, bedrijfsterrein of uw openbare ruimte. Zonder een goede verzorging kunnen bomen echter ziek worden wat zelfs tot gevaarlijke situaties kan leiden. Onze ervaren en speciaal opgeleide boomverzorgers, adviseren u graag over de verzorging van uw boom. Ook nemen wij u het snoeien, tot wel 20 meter hoog, het kappen of eventueel verplaatsten van bomen graag uit handen.

Recente projecten

Of het nou gaat om de aanleg of het onderhoud van uw tuin, uw bedrijfsterrein of de openbare ruimte, met onze kennis, ervaring en machines zijn wij u graag van dienst. Met een ervaring van bijna vijftig jaar kunnen we u in de volledige breedte bijstaan. Van advisering rondom beplanting tot de aanleg en het onderhoud, maar ook voor het leggen van uw bestrating of het snoeien van uw bomen. Onze opgeleide en ervaren mensen zijn u graag van dienst. Met het moderne materieel dat we tot onze beschikking hebben, zijn wij in staat u op een kundige en adequate manier van dienst te zijn.